Witaj Zaloguj
Francja Włochy Hiszpania Langwedocja-Roussillon Akwitania Bordeaux Puglia (Apulia) Portugalia Kastylia-Leon Sud Ouest
Wszyscy producenci Chateau Beausejour Domaine d’Elise Étienne Oudart Heitlinger WeingutAlfredo Roca, Bodega & ViñedosAzienda Agricola Tamburino-SardoAzienda Vinicola FalescoAZIENDA VITIVINICOLA RONCOLATOBodega i Viñyedos La Senda S. L.Bodega Tres Pilares (S.C. Valdechimoza)Bodegas AlcardetBodegas Leza Garcia S.L.Bodegas Palacio de la Vega/Ramon BilbaoBodegas Peique , S. L.BODEGAS RUEDA PÉREZ S.A.TBodegas VerduguezCantina Viticoltori Senesi Aretini - CavisaviniCantine PaoliniCantine VinciChâteau Barbot BeyanConcilio S.p.A.Dereszla Kft.-Chateau DereszlaDomaine ChauveauDomaine de La RossignoleDomaine Frey-SohlerDOMAINE JAUMEDomaine Juliette AvrilDomaine Roger SabonE. Bernaut P.&E. Seconde Petits-fils et successeursFinca Tobella GratallopsFrancisco Fernández Sousa AdegasHauts de MontrougeJeff Carrel/Maison CarrelKurubis: Grands Vins de Tunisie Depuis 2005Les Caves RichemerLes Domaines TatinMar de Frades, S.L., Finca ValinasMarchesato degli AleramiciPoderi MariniQuinta dos Roques LdaRess WeinhausSampietranaSC Domenille Sahateni SRL/ Aurelia VisinescuSchwedhelm WeingutValle de la PuertaViña AromoVitivinicola Antichi Poderi Jerzu S.C.AWilliam Cole VineyardsWinnica Tomasella (Tenute Tomasella)
» Wszystkie nowe produkty
przedmiotów na stronę 102050
Sortuj wgNazwa produktu: od A do ZNazwa produktu: od Z do A
Pokaż: 102050 Produkty na stronie
Wybierz aby porównać
Wino o słomkowożółtym odcieniu. W nosie wyraźne aromaty owoców pestkowych i tropikalnych, połączone z kremową tekstura (wynikajacą ze starzenia nad osadem drożdżowym i typowymi dla tego procesu aromatami tostów). W ustach rześki i złożone. Z długim i wyrazistym finiszem.
Intensywne Tempranillo (Tinta de Toro) z krainy byków. Złożony bukiet tworzą aromaty kakao i czekolady, suszonych śliwek, jeżyn, fiołków oraz wiśni. Połączone z akordami cynamonu, piernika, goździków. W finiszu przyjemnie słodkawe, dębowo-waniliowe, z miękkimi taninami.
Rubinowa, przejrzysta suknia. Ciagle świeże i owocowe. Aromaty kakao i czekolady z czasów maturacji w dębinie świetnie harmonizują z wiśniowo-porzeczkow-śliwkowym, owocowym charakterem wina. W finiszu średniodługie, przyjemnie słodkawe, dębowo-waniliowe.
Cytrynowo blade. Wino o słomkowożółtym odcieniu. Owoce tropikalne (limetka, cytryna, ananas, brzoskwinie) łaczą sie z aromatami kwiatowymi. Obrazu dopełnia struktura wina nadająca mu w ustach średni ciężar, zrównoważony wyższą kwasowością i delikatnie słoną mineralnością.
Różowa cava- kusząca swym malinowym kolorem. W nosie i ustach jest wyraźiście owocowa (czerwone porzeki, truskawki) z delikatną domieszką aromatów pochodzacych z leżakowania nad osadem drożdzowym (chleb, surowe ciasto chlebowe, tosty, herbatniki i odrobina brioszki). Pozostawia w ustach wyjątkowo długi posmak. Wszyscy zwolennicy przyjemnie zrównowazonych...
Najbardziej wytrawny styl hiszpańskiej cavy, wprost z jej matecznika: Katalonii. W nosie dominuja aromaty kandyzowanej skórki cytrynowej, grapefruita i pieczonych migdałów z odrobina nuty chlebowej oraz tostów. Orzeźwiająca kwasowość zniewalająco poprawia nastrój, w każdy letni dzień !
Wino charakteryzuje się umiarkowanie nasyconym, cytrynowym kolorem. W nosie prezentuje typowe aromaty Treixadury (Trajadura w Portugalii): skórka cytrynowa, delikatne akcenty białych kwiatów, udanie połączone z zapachami pochodzacymi ze starzenia nad osadem drożdzowym. Lekka słoność- przypominajaca zapach skórek cytrynowych nacieranych solą, aromaty...
Intensywne Tempranillo z Ribera del Duero. Złożony bukiet tworzą aromaty: likierowych wiśni i wiśni kandyzowanych w czekoladzie, gotowanych śliwek, jeżyn. Połączone z akordami: kakao i czekolady, skóry, ciemnego tytoniu (black Cavendish) goździków, cynamonu, wanilii, brązowego cukru, czerwonego pieprzu, estragonu, oregano. Akcentem nosa jest wyraźnie...
Rubinowe z intensywnym purpurowym kręgiem na obrzeżach kieliszka. Po napowietrzeniu aroamty owocowe (śliwki, jeżyny, dojrzałe ciemne wiśnie) uzupełniają zapachy: wędzonki, liścia laurowego, kremowych, jogurtowych drożdzy (2 miesiace nad osadem, z batonage), gałki muszkatłowej i fiołków. Średnia taniczność, średnie ciało, odświeżająca kwasowość, delikatnie...
Wino ciemnorubinowe. Intensywnośc koloru przekłada sie równiez na bogactwo i moc zapachu. Dominująca rolę odgrywają aromaty: ciemnych owoców (porzeczka, śliwka, wiśnie, jeżyny), ziół (oregano, tymianek, jałowiec, kolendra), słodkich przypraw (goździki, kakao, wanilia, kawa), dębiny, cedru, skóry. W ustach krągłe, pełne, ciężki, a jednak subtelne. Z...
Sign out