Witaj Zaloguj
Francja Włochy Hiszpania Langwedocja-Roussillon Akwitania Bordeaux Puglia (Apulia) Portugalia Kastylia-Leon Sud Ouest
Wszyscy producenci Chateau Beausejour Domaine d’Elise Étienne Oudart Heitlinger WeingutAlfredo Roca, Bodega & ViñedosAzienda Agricola Tamburino-SardoAzienda Vinicola FalescoAZIENDA VITIVINICOLA RONCOLATOBodega i Viñyedos La Senda S. L.Bodega Tres Pilares (S.C. Valdechimoza)Bodegas AlcardetBodegas Leza Garcia S.L.Bodegas Palacio de la Vega/Ramon BilbaoBodegas Peique , S. L.BODEGAS RUEDA PÉREZ S.A.TBodegas VerduguezCantina Viticoltori Senesi Aretini - CavisaviniCantine PaoliniCantine VinciChâteau Barbot BeyanConcilio S.p.A.Dereszla Kft.-Chateau DereszlaDomaine ChauveauDomaine de La RossignoleDomaine Frey-SohlerDOMAINE JAUMEDomaine Juliette AvrilDomaine Roger SabonE. Bernaut P.&E. Seconde Petits-fils et successeursFinca Tobella GratallopsFrancisco Fernández Sousa AdegasHauts de MontrougeJeff Carrel/Maison CarrelKurubis: Grands Vins de Tunisie Depuis 2005Les Caves RichemerLes Domaines TatinMar de Frades, S.L., Finca ValinasMarchesato degli AleramiciPoderi MariniQuinta dos Roques LdaRess WeinhausSampietranaSC Domenille Sahateni SRL/ Aurelia VisinescuSchwedhelm WeingutValle de la PuertaViña AromoVitivinicola Antichi Poderi Jerzu S.C.AWilliam Cole VineyardsWinnica Tomasella (Tenute Tomasella)
» Wszystkie nowe produkty
od 50 do 100 zł
przedmiotów na stronę 102050
Sortuj wgNazwa produktu: od A do ZNazwa produktu: od Z do A
Pokaż: 102050 Produkty na stronie
Wybierz aby porównać
Wino o purpurowoczerwonym kolorze. W nosie intensywne i złożone, owocowe (ciemne i czerwone owoce) z odrobina akcentów dębowych. Na podniebieniu kragłe, gęste, pełne ciała, z bardzo długim finiszem.
Wino o purpurowoczerwonym, intensywnym kolorze. W nosie intensywne i złożone, owocowe (ciemne i czerwone owoce) z dozą akcentów dębowych. Na podniebieniu kragłe, gęste, pełne ciała, z bardzo długim finiszem.
Bardzo ciemna i skoncentrowana rubinowa suknia. Tapada de Villar Reserva, wręcz popisuje się swoimi głębokimi aromatami dojrzałych i suszonych ciemnych owoców, słodkiego tytoniu typu Cavendish, skóry, przypraw, i nutką gorzkiej czekolady. Wino o wspaniałej złożoności smaku i aromatu. Długie, aksamitne.
Jasne, z zielonkawymi refleksami na obrzeżach. Świeże i eleganckie Conde Villar Alvarinho szczyci się swoją złożoną jak na Alvarinho strukturą. Odświeżająco rześkie, mineralne- na długo zapada w pamięć. Pierwsze skrzypce grają tutaj aromaty cytrusowo-kwiatowo-mineralne (cytryny, pomarańcze, owoce tropikalne).
Rubinowy kolor przechodzi na obrzeżach w barwę soku z granatów. Na wysublimowany bukiet składają sie aromaty fiołów, skórki pomarańczowej i ciemnych owoców. Całość nie jest przytłoczona a jedynie uszlachetniona przez muśnięcie używanymi beczkami.
Wyraziste, intensywne, połączenie Tempranillo i Cabernet Sauvignon w swojej najlepszej odsłonie. Uwodzi aromatami czarnej porzeczki, śliwek, oraz wiśni, wspomaganych zapachem przypraw, melasy, tostów i wanilii
To wspaniałe wino, z okolic wioski Violes, charakteryzuje się ciemnym rubinowym kolorem. Na pierwszym planie aromaty: tytoniu, lukrecji, pieprzu, karmelu i czarnych owoców (śliwki, jeżyn, wiśnie), oraz garrigue (z typowymi nutami tymianku i liści laurowych). Struktura zwarta, gęsta, harmonijna i pełna. Cudowny, długi i niezapomniany smak.
Ciemnośliwkowy kolor. Na bukiet skłądają się aromaty ciemnych owoców, poszycia leśnego, oraz suszonych owoców, na drugim planie mirt i wrzosiec. W ustach potężne, z mięsisto-jedwabistą teksturą. Słodkie, dżemowe, dojrzałe z aromatami pieprzu i wiśni. Niewiarygodnie smaczne!
Głęboko rubinowe z odrobiną brązu na obrzeżach kieliszka. W nosie dominują aromaty rodzynek, suszonych owoców, marmolady pomarańczowej, syropu klonowego. Na podniebieniu wyczuwalna orzeźwiajaca kwasowość dzięki, której wino nie męczy swoją słodyczą.
Wyjątkowo ciemnoczerwony przykład Bonardy- kolejnego po Malbecu, flagowego szczepu Argentyny. W ustach delikatne, świetnie zbalansowane, krągłe, kusi aromatem ciemnych owoców, tostów, drewna i przypraw. Dla wszystkich, którzy chcieliby poznać smak typowej Bonardy.
Sign out